Alppi Unelmia on yhdistelmä Kynsistudiosta ja Sisustuspuodista. 
Teen kauniita rakennekynsiä vuosien kokemuksella. Käyttämäni tuotteet ovat turvallisia ja akrylaattivapaita Eco-geelejä.  Kynnet suunnittelen yksilöllisesti ja aina asiakkaan toiveiden mukaan. Hoitola sijaitsee Helsingin keskustassa Lönnrotinkatu 15. Haluan asiakkailleni vain parasta mahdollista hyvinvointia.
Varaa oma aikasi Timman ajanvarauskalenterista. Jos et löydä sieltä aikaa tai haluat kysyä jotain niin laita meille viestiä.   
Palveluihini kuuluvat myös energiahoidot, Tarot-tulkinnat sekä erilaiset workshopit. Tulkinnat ja energiahoidot voidaan toteuttaa myös puhelimitse ja workshopit zoom-palveluina.  Seuraamalla  facebookissa ja instagramissa näet aina ajankohtaiset tarjoukset.

Hinnasto

Geelirakennekynnet

Rakennekynnet tehdään lisää pituutta omien kynsien päälle jatkamalla niitä geelillä. Käytämme eco-geeliä joka turvallinen omalle kynnelle, ei sisällä haitallisia ainesosia.

65€

Geelirakennekynsien huolto

Geelikynsien huolto jossa täytetään kasvuraja ja tehdään uudet lakkaukset ja koristelut. Käytämme eco-geeliä joka on turvallinen valinta. 

50€

Omankynnen geelivahvistus

Vahvistetaan omaa kynttä geelillä, ei tehdä pituutta.

40€

Omankynnen geelivahvistuksen huolto

Täytetään kasvuraja ja tehdään uudet lakkaukset ja koristelut

45€

Geelilakkaus

Geelilakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3-4 viikoksi. Ei sisällä vanhan geelilakkauksen poistoa tai huoltoa.

30€

Geelilakkaushuolto

Geelilakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3-4 viikoksi. Sisältää myös vanhan geelilakkauksen poiston. 

35€

Kestolakkaus

kestolakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa, eikä pituutta lisätä. Kestolakkauksen saa poistettua kotona itse helposti. Ei käsitellä kynnen pintaa.  

25€

Varpaankynsien geelilakkaus

Kynsien ja kynsinauhojen hoito, rasvaus + kestävä geelilakkaus. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa, Osta lisäpalveluna + 5 € 

35€

Energiahoito

Energiahoidolla voit saada tasapainoa elämääsi. Energiahoidoissa hoidetaan aina fyysistä, tunne-ja energiakehoa henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Voidaaan tehdä etähoitona puhelimessa. Kesto n 20 min

35€

Tulkinnat/ennustukset

Tulkitsijana toimin auttajana, kuuntelijana ja apuna vaikeissa elämäntilanteissa. Tulkinnoissa käytän apuna erilaisia kortteja joiden avulla voi kysyä neuvoja nykytilanteeseen. Voi kurkata tulevaan ja käydä läpi menneitä. Voit esittää myös kysymyksiä. Tulkinnat tehdään aina paikanpäällä tai puhelimitse sovittuna aikana. Kesto n 40 min

35€